GASTRONOMIE
Dlouhodobě spolupracujeme s osvědčenými dodavateli a s radostí pro Vás připravíme slavnostní servírované menu, rautové menu či oblíbené grilování zcela dle Vašeho přání.
Naše doporučení patří především cateringové společnosti Maximum Services, která nás a naše klienty již šestou sezónu přesvědčuje o svých vysokých kvalitách gastronomie a servisu.
SLAVNOSTNÍ SERVÍROVANÉ MENU
PŘEDKRM
Jemná zvěřinová terinka v anglické slanině s brusinkami
Roastbeef na opečeném chlebu s listovým salátem a hořčičným dresingem
Předkrmové trio z uzeného lososa, parmské šunky a buketku zelených salátků
Lososový tataráček s koprovou emulzí a chlebovým chipsem
Jemná kachní paštika s brusinkovou omáčkou
Terina z lilku a divokých hub
Nanuk z kachních jater foie gras s macerovanými lesními plody
***
POLÉVKA
Hovězí vývar se zeleninou Julienne a domácími játrovými knedlíčky
Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi
Jemný hráškový krém zahuštěný bramborou s krutonky
Hříbkový krém s lanýžovým olejem
Polévka z grilované zeleniny s krutony z tmavého pečiva
Minestrone s parmezánem
Zeleninové krémové polévky - dýňová, mrkvová, brokolicová, špenátová
***
HLAVNÍ CHOD
Niměřická dančí pečeně (vlastní chov), svíčková omáčka, karlovarský knedlík
Tradiční hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarským knedlíkem a brusinkami
Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré
Kuřecí a vepřové špalíčky balené v anglické slanině, smetanové žampióny, opečené brambory
Vepřová panenka špikovaná sušenými rajčaty v parmazánové krustě
Filírovaná vepřová panenka pečená v pancettě s omáčkou demi-glas s gratinovanými bramborami
Marinovaná krkovička na rozmarýnu s grilovanou zeleninou
Filet z norského lososa se snítkou kopru, citrónovo-smetanovou omáčkou, gratinované brambory
Tažená telecí líčka v omáčce z kořenové zeleniny a červeného vína, glazovaná karotka a císařské lusky, křenové bramborové pyré
Hovězí krk s perníkovou omáčkou, baby zelenina, ratté brambůrky
Jehněčí kotletky s mátovou omáčkou, servírované s vařenou brokolicí a šťouchanými bramborami
VEGETARIANSKÉ
Zeleninový závin s feta sýrem a tomatovým coulis
Zeleninová Tajine, polenta
Italská krémová rizota - chřestové, houbové atd.
***
DEZERT
Domácí jablečný závin s ovocným coulis a šlehačkou
Tradiční česká žemlovka z vánočky a niměřických jablek
Čokoládový dortík se zmrzlinou a slaným karamelem
Mascarpone Tiramisu
Crème brûlée
Jahodová laskonka s čerstvými jahodami a creme fraiche
Čokoládový talíř (bílá čokoládová pěna, maliny, lanýžový dort, čokoládová zmrzlina)
Trio sorbetů s lesními plody
DOPORUČENÉ SERVÍROVANÉ MENU
PŘEDKRM
Jemná zvěřinová terinka v anglické slanině s brusinkami
***
POLÉVKA
Hovězí vývar se zeleninou Julienne a domácími játrovými knedlíčky
***
HLAVNÍ CHOD
Niměřická dančí pečeně (vlastní chov), svíčková omáčka, karlovarský knedlík
***
DEZERT
Trio sorbetů s lesními plody