GASTRONOMIE

Dlouhodobě spolupracujeme s osvědčenými dodavateli a s radostí pro Vás připravíme slavnostní servírované menu, rautové menu či oblíbené grilování zcela dle Vašeho přání.


SLAVNOSTNÍ SERVÍROVANÉ MENU

PŘEDKRM

Jemná zvěřinová terinka v anglické slanině s brusinkami

Roastbeef na opečeném chlebu s listovým salátem a hořčičným dresingem

Předkrmové trio z uzeného lososa, parmské šunky a buketku zelených salátků

Lososový tataráček s koprovou emulzí a chlebovým chipsem

Jemná kachní paštika s brusinkovou omáčkou

Terina z lilku a divokých hub

Nanuk z kachních jater foie gras s macerovanými lesními plody

***

POLÉVKA

Hovězí vývar se zeleninou Julienne a domácími játrovými knedlíčky

Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi 

Jemný hráškový krém zahuštěný bramborou s krutonky

Hříbkový krém s lanýžovým olejem

Polévka z grilované zeleniny s krutony z tmavého pečiva

Minestrone s parmezánem

Zeleninové krémové polévky - dýňová, mrkvová, brokolicová, špenátová

***

HLAVNÍ CHOD

 Niměřická dančí pečeně (vlastní chov), svíčková omáčka, karlovarský knedlík

Tradiční hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarským knedlíkem a brusinkami 

Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré

Kuřecí a vepřové špalíčky balené v anglické slanině, smetanové žampióny, opečené brambory

 Vepřová panenka špikovaná sušenými rajčaty v parmazánové krustě

 Filírovaná vepřová panenka pečená v pancettě s omáčkou demi-glas s gratinovanými bramborami

 Marinovaná krkovička na rozmarýnu s grilovanou zeleninou

 Filet z norského lososa se snítkou kopru, citrónovo-smetanovou omáčkou, gratinované brambory

Tažená telecí líčka v omáčce z kořenové zeleniny a červeného vína, glazovaná karotka a císařské lusky, křenové bramborové pyré

Hovězí krk s perníkovou omáčkou, baby zelenina, ratté brambůrky

Jehněčí kotletky s mátovou omáčkou, servírované s vařenou brokolicí a šťouchanými bramborami 

VEGETARIANSKÉ

Zeleninový závin s feta sýrem a tomatovým coulis

Zeleninová Tajine, polenta

Italská krémová rizota - chřestové, houbové atd.

***

DEZERT

Domácí jablečný závin s ovocným coulis a šlehačkou

Tradiční česká žemlovka z vánočky a niměřických jablek

Čokoládový dortík se zmrzlinou a slaným karamelem

Mascarpone Tiramisu

Crème brûlée

Jahodová laskonka s čerstvými jahodami a creme fraiche

Čokoládový talíř (bílá čokoládová pěna, maliny, lanýžový dort, čokoládová zmrzlina)

Trio sorbetů s lesními plody


DOPORUČENÉ SERVÍROVANÉ MENU

PŘEDKRM

Jemná zvěřinová terinka v anglické slanině s brusinkami

***

POLÉVKA

Hovězí vývar se zeleninou Julienne a domácími játrovými knedlíčky

***

HLAVNÍ CHOD

 Niměřická dančí pečeně (vlastní chov), svíčková omáčka, karlovarský knedlík

***

DEZERT

Trio sorbetů s lesními plody